Navigatie
Kunststof kozijnen prijzen.nl

Vergelijk K-Vision kunststof kozijnen prijzen van leveranciers uit uw regio.

Vrijblijvend 4 offertes opvragen

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt binnen 48 uur maximaal 4 scherpe offertes van kunststof kozijnen leveranciers uit uw regio.

Aanhef *  
Naam *  
Postcode + Huisnr. *
   
Telefoonnummer *  
* Velden zijn verplicht  
 
Gratis vrijblijvend en binnen 48 uur een reactie Gratis, vrijblijvend en binnen 48 uur een reactie!  

 

K-vision kozijnen

K-Vision is ontstaan uit een samenwerking tussen de topmerken Kömmerling, Trocal  en KBE. Al de beste eigenschappen verenigd in 1 profiel.
K-Vision kozijnen worden van profielen gemaakt, die de houtuitstraling tot in details benaderen. In combinatie met de Houtlasverbinding  zijn de kunststof kozijnen van K-Vision  haast niet van hout te onderscheiden. Alleen het permanent mooie aanzicht van deze onderhoudsarme kozijnen verraadt het verschil.
K-Vision kozijnen zijn 100% lood en cadmiumvrij, speciaal voor het milieu en voor een lange levensduur van uw kozijnen. Een bijzonder hoge isolatiewaarde is mogelijk door de eCobeglazing toe te passen. Er kan dan een Ugwaarde van 0.6W/mK  gerealisserd worden.

De hoogste kwaliteit met K-Vision kozijnen

De K-Vision kozijnprofielen worden verwerkt in SKG gekeurde fabrieken, zodat u altijd gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit. Door periodieke controles is die kwaliteit jaar in jaar uit gewaarborgd. Reden genoeg om voor uw woning alleen genoegen te nemen met het beste tegen een zeer scherpe prijs. K-Vision kozijnen zijn uiteraard Komo en SKG gecertificeerd.

 
Over Kunststof kozijnen prijzen

Vergelijk kunststof kozijnen van leveranciers uit uw regio. 

  • Maximaal 4 offertes
  • Gratis en vrijblijvend
  • Leveranciers uit de regio
  • Tot 10 jaar garantie!
Meer informatie

Vraag meer informatie aan! Graag geven we u vooraf een vaste totaalprijs van de benodigde middelen, investering en resultaten.

› Informatie aanvragen